Számológép, 72392

VAN
Raktárkészlet:
Számológép, 72392
1 140 Ft

Számológép

Fedezze fel ezt a kiválóan kialakított, fejlett funkciókkal rendelkező számológépet, amely ideális választás az irodai, iskolai, és otthoni használatra egyaránt. Az egyik legkiemelkedőbb jellemzője az óriási, 12 számjegyet képes megjeleníteni képes kijelző, ami lehetővé teszi a komplex számítások egyszerű és átlátható megjelenítését.

A számológép számos speciális funkcióval rendelkezik, beleértve a százalékszámítást és gyökvonást, amelyek elengedhetetlenek a matematikai problémák széles skálájának megoldásához. Ezek a funkciók különösen hasznosak lehetnek olyan felhasználók számára, mint a diákok, tanárok, mérnökök, vagy pénzügyi szakemberek, akik gyakran végeznek bonyolult számításokat.

A számológép továbbá belső memóriával is rendelkezik, ami lehetővé teszi a fontos számítások tárolását és gyors visszahívását, növelve ezzel a hatékonyságot és kényelmet.

Ez az eszköz tökéletes választás mindazoknak, akik egy megbízható, könnyen használható és funkciókban gazdag számológépet keresnek a mindennapi feladataikhoz.

Méret: 10 x 14 cm. 

A termék működtetéséhez 1 db AAA-s elem szükséges melyet a csomagolás nem tartalmaz. 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
10
Méret (cm; Magasság)
14
Cikkszám
72392
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!