Szerelős Mozdony hálóban, 48829

VAN
Raktárkészlet:
Szerelős Mozdony hálóban, 48829
Szerelős Mozdony hálóban, 48829
Szerelős Mozdony hálóban, 48829
Szerelős Mozdony hálóban, 48829
780 Ft

Szerelős Mozdony hálóban

Fedezze fel a mérnöki kreativitást és a kézügyességet ebben az innovatív szerelős mozdony játékban! Egy játék, mely nem csupán a képzeletet és a játékos kedvet csigázza fel, de közben fejleszti is a gyermekek finommotorikus készségeit.

Ez a különleges mozdony játék nem csupán egy hagyományos játékvonat. Az igazi varázslata abban rejlik, hogy a gyermekek szétszerelhetik, majd újra összeállíthatják azt a csomagban található, gyermekbarát csavarhúzó segítségével. Amellett, hogy óriási szórakozást nyújt, a gyerekek a valósághű szerelési folyamat során játékosan ismerkedhetnek meg az alapvető műszaki ismeretekkel.

Ne csak játsszon, tanuljon is közben! A szerelős mozdony játék remekül ötvözi a szórakozást az oktatással, segítve a gyermekek fejlődését és a kreativitásuk kibontakozását. Adja meg a lehetőséget gyermekének, hogy felfedezze a technika csodálatos világát ezen játékos és tanulságos módon!

Méret: 15 x 12 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
15
Méret (cm; Magasság)
12
Cikkszám
48829
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!