Szerelős munkagép dobozban - elemes - 90643

VAN
Raktárkészlet:
Szerelős munkagép dobozban - elemes - 90643
Szerelős munkagép dobozban - elemes - 90643
Szerelős munkagép dobozban - elemes - 90643
Szerelős munkagép dobozban - elemes - 90643
4 675 Ft

Szerelős munkagép dobozban - elemes

 

Eljött az idő, hogy a gyerekek saját kezükbe vegyék a dolgokat – most már nem csak játszó kisfiúként, hanem mint kis szerelő is! A szerelős munkagép nem csupán egy újabb játékautó, hanem egy interaktív élmény, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek saját maga szedje szét és rakja össze a járművet!

 

Csavarhúzó és Különböző Fejek: A csomagban található speciális csavarhúzóval és számos különböző fejjel a kicsik maguk is szétszerelhetik, majd ismét összerakhatják az autó egyes részeit. A munka sosem volt ennyire szórakoztató!

 

Elemes Funkciók: Egy apró plusz, ami a játékot még izgalmasabbá teszi! A munkagép tetején lévő gombok lenyomásával az autó kabinja színes fényekben kezd világítani, és különféle, a járműhöz illő hangokat is kiad magából. Az immerzió garantált!

 

Élménydús Játék: Az elemes funkciók és a szétszerelhető design kombinációja lehetővé teszi, hogy a gyermek saját maga dönthesse el, hogyan szeretné felfedezni és megtapasztalni a munkagép világát.

 

A játék nem csak a fantáziát és a finommotorikus készségeket fejleszti, hanem a gyermeknek alkalmat is ad, hogy megtapasztalja a valódi munka szebbik oldalát – mindezt játékos formában.

 

Ne maradj le róla, szerezd be még ma!

 

A játék működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a csomagolás tartalmaz. Az elemek próbaelemként szolgálnak ezért kiszállításkor már részben, vagy akár teljesen lemerült állapotban is lehetnek.

 

A csomagolás mérete: 28 x 14 x 9 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
28
Méret (cm; Magasság)
14
Mélység (cm)
9
Cikkszám
90643
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!