Szivacsos babakönyv zacskóban - 90618

VAN
Raktárkészlet:
Szivacsos babakönyv zacskóban - 90618
645 Ft

Szivacsos babakönyv zacskóban

 

Bemutatjuk a szivacsos babakönyv csodálatos világát, mely szórakoztatva tanítja meg a kicsiknek az alapvető számokat és azok angol nevét. A puha, szivacsos oldalak tökéletesek az apró kezek számára, a babák így biztonságosan tapintgathatják és lapozgathatják a könyvet.


A szivacsos babakönyv minden oldala egy-egy számot és annak angol megnevezését tartalmazza, melyeket az adott számhoz illő aranyos illusztrációk kísérik melyekkel a kicsik könnyebben tanulhatnak. Így a gyermek a számok világának megismerése közben első angol szavait is megtanulhatja. Ezzel a könyvvel a tanulás soha nem volt még ilyen szórakoztató és izgalmas!


A könyv színes, ragyogó illusztrációi nem csak a gyermek fantáziáját ébresztik fel, de segítik a vizuális észlelés fejlődését is. A játék és a tanulás így összefonódik ebben a szivacsos babakönyvben, és olyan alapokat fektet le, amelyek a későbbi iskolai tanulmányokhoz nélkülözhetetlenek.

 

Adjuk meg gyermekeinknek a legjobb kezdést az életben ezzel a minőségi kis játékkal, amely nem csak készségfejlesztő, de hosszú távon gondoskodik a minőségi szórakozásról is.

 

A csomagolás mérete: 17  x 19 cm.

 

A biztonságos kialakításnak köszönhetően eme játékot a legkisebb, újszülött babák is élvezhetik. 

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
17
Méret (cm; Magasság)
19
Cikkszám
90618
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!