Takarító játékszett hálóban, 82860

VAN
Raktárkészlet:
Takarító játékszett hálóban, 82860
Takarító játékszett hálóban, 82860
Takarító játékszett hálóban, 82860
Takarító játékszett hálóban, 82860
3 475 Ft

Takarító játékszett hálóban

Eme játékszett egy praktikus kis tárolóban érkezik, amely könnyen elhelyezhető bármelyik játéktérben, és segít rendet tartani a játék kellékeinek. A tartozékok között megtalálható egy puha szivacs, egy törlőkendő, egy kefe és egy lapát is, amelyek mind ideálisak a háztartási szerepjátékokhoz. A gyerekek így élvezhetik a tisztítás izgalmait, miközben fejlesztik finommotoros készségeiket és koordinációjukat.

Ez a takarító játékszett tökéletes választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretnék utánozni a felnőttek házimunkáját. Az élethű kialakítás és a strapabíró anyagok biztosítják, hogy a játék hosszú ideig élvezhető maradjon, még a legaktívabb kis játékosok számára is. Legyen szó családi játékidőről, baráti összejövetelekről vagy egyedül játszásról, ez a játékszett minden helyzetben tökéletes társ lesz.

Vigyél egy kis extra varázslatot a gyerekek játékvilágába ezzel a szép és funkcionális takarító játékszettel, amely nemcsak szórakoztat, hanem segíti a gyerekek kreativitásának és felelősségteljes gondolkodásának fejlődését is!

A kelléktartó mérete: 24 x 8 x 22 cm.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
24
Méret (cm; Magasság)
8
Mélység (cm)
22
Cikkszám
82860
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!