Takarító játékszett lapon, 82870

VAN
Raktárkészlet:
Takarító játékszett lapon, 82870
1 740 Ft

Takarító játékszett lapon

Fedezd fel a tisztaság és a kreatív szerepjátékok örömét ezzel a fantasztikus takarító játékszettel, amely minden kis házi gondozó álma! Ez a szett egy élethű seprűt, lapátot és kefét tartalmaz, így a gyerekek teljes mértékben átélhetik a házimunka izgalmait és felelősségteljes szerepeit. A seprű könnyen kezelhető kialakítású, míg a lapát és a kefe segítik a finommotoros készségek és a koordináció fejlesztését, miközben a gyerekek megtanulják a tisztaság fontosságát.

Az élethű megjelenés és a strapabíró anyagokból készült eszközök biztosítják, hogy a szett hosszú távon is élvezhető maradjon, még a legaktívabb játékosok számára is. A takarító játékszett ideális választás szerepjátékokhoz, ahol a gyerekek kreatív módon fedezhetik fel a háztartási feladatokat, miközben fejlesztik társas készségeiket és önbizalmukat. Legyen szó családi játékidőkről vagy baráti összejövetelekről, ez a játékszett minden helyzetben tökéletes társ lesz.

Adj egy kis extra varázslatot a gyerekek játékvilágába ezzel a szép és funkcionális takarító játékszettel, amely garantáltan mosolyt csal minden kis háziorvos arcára és hosszú órákon át tartó élvezetet nyújt!

A csomagolás mérete: 23 x 56 cm.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
23
Méret (cm; Magasság)
56
Cikkszám
82870
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!