Takarító játékszett lapon, 82871

VAN
Raktárkészlet:
Takarító játékszett lapon, 82871
2 395 Ft

Takarító játékszett lapon

Fedezd fel a tisztaság és a kreatív szerepjátékok varázslatos világát ezzel a fantasztikus takarító játékszettel, amely minden kis házi gondozó álma! Ez a komplett szett egy élethű seprűt, lapátot, kefét, játék tisztítószert és egy szivacsot is tartalmaz, így a gyerekek teljes mértékben átélhetik a házimunka izgalmait és felelősségteljes szerepeit. A seprű könnyen kezelhető kialakítása lehetővé teszi, hogy a kis kezek magabiztosan használják, míg a lapát és a kefe segítik a finommotoros készségek és a koordináció fejlesztését. A játék tisztítószer és a szivacs autentikus játékélményt nyújtanak, így a gyerekek megtapasztalhatják a tisztaság fontosságát és a környezet gondozását játék közben.

Az élethű megjelenés és a strapabíró anyagokból készült eszközök biztosítják, hogy a szett hosszú távon is élvezhető maradjon, még a legaktívabb játékosok számára is. A takarító játékszett ideális választás szerepjátékokhoz, ahol a gyerekek kreatív módon fedezhetik fel a háztartási feladatokat, miközben fejlesztik társas készségeiket és önbizalmukat.
Legyen szó családi játékidőkről, baráti összejövetelekről vagy akár egyedül játszásról, ez a játékszett minden helyzetben tökéletes társ lesz.

Adj egy kis extra varázslatot a gyerekek játékvilágába ezzel a szép és funkcionális takarító játékszettel, amely garantáltan mosolyt csal minden kis háziorvos arcára és hosszú órákon át tartó élvezetet nyújt!

A csomagolás mérete: 34 x 49 cm.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
34
Méret (cm; Magasság)
49
Cikkszám
82871
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!