Traktor dobozban - 82122

VAN
Raktárkészlet:
Traktor dobozban - 82122
2 155 Ft

Traktor dobozban

Szia kicsi barátom! Ismerd meg az új traktorunkat, ami nem csak sima játék, de az izgalmas farméletbe is betekintést nyújt. Gondolj csak bele, milyen lenne egy igazi traktorral a szántóföldeken száguldozni? Most te is átélheted ezt – persze kicsiben!

A traktor különlegessége, hogy nyitott dobozban érkezik, így már a képen is megnézheted, milyen király járgányról is van szó. Hatalmas kerekekkel, részletes kialakítással és erős szerkezettel készült, hogy te minél tovább élvezhesd a játékot.

De, ami a legjobb: három színben is megvásárolhatod! Pirosban, ha a tűz és az energia vonz; kékben, ha az ég és a nyugalom az, ami inspirál; vagy zöldben, ha az erdők, mezők és a természet a kedvenced.

Ne habozz hát! Válaszd ki a kedvenc színedet és indulj el saját kis mezőgazdasági kalandodra. Emeld a játékod egy új szintre a traktorral, és tapasztald meg, milyen a valódi farmélet – a saját nappalidban!

 

A csomagolás mérete: 22 x 13 cm.

A játék mérete: kb 20 x 9 cm.  

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!  

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
20
Méret (cm; Magasság)
9
Cikkszám
82122
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!