Trefl, Peppa malac memóriajáték szett, 00392

VAN
Raktárkészlet:
Trefl, Peppa malac memóriajáték szett, 00392
1 595 Ft

Trefl, Peppa malac memóriajáték szett

A Peppa malacos memóriajáték izgalmas és interaktív játék, amely a 3 évesnél idősebb gyerekeknek kínál szórakozást és tanulási lehetőségeket. A játék központi figurája Peppa malac és barátai, a népszerű animációs televíziós sorozat szereplői. A játék célja, hogy a játékosok párokat találjanak a különböző Peppa malac-képek között.

A kártyákat lefelé fordítva helyezik el az asztalon, majd a játékosok felváltva fordítanak meg két kártyát. Ha a két kép megegyezik, megtarthatják a párt és újra próbálkozhatnak. Ha a képek nem egyeznek meg, a kártyákat vissza kell fordítani, és a következő játékos fog húzni.

A memóriajátékok, mint a Peppa malac memóriajáték, segítenek fejleszteni a gyerekek memória- és koncentrációs készségeit, sőt az ilyen példányok vonzóbbá teszik számukra a játszást, hiszen a kártyákon a kedvenc meseszereplőik kaptak helyet. A Peppa malac memóriajáték tökéletes ajándék lehet minden Peppa malac rajongónak, és garantáltan órákig tartó szórakozást és tanulást biztosít a gyerekek számára.

A játékot 3 éves kortól ajánljuk. 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Adatok
Cikkszám
00392
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!