Tűzoltóautó zacskóban - 90515

VAN
Raktárkészlet:
Tűzoltóautó zacskóban - 90515
1 075 Ft

Tűzoltóautó zacskóban

 

A hőségben a legmenőbb hősök mindig tűzoltók, és most a te gyermeked is az lehet a legújabb kis tűzoltóautóinkkal! Válassza ki a tökéletes modellt az izgalmas variációink közül, és engedje gyermekének, hogy megtapasztalja a tűzoltás bátorító erejét.


Választhatja a tartályos tűzoltóautót, amelyben nagy mennyiségű vizet lehet szállítani a tűzoltás helyszínére, a kosaras tűzoltóautót, melynek segítségével a legmagasabb épületek tetejére is eljuthat, vagy a vízágyús tűzoltóautót, mely a leghatékonyabban és leggyorsabban oltja el a tüzet. Minden modell gondosan kidolgozott részletekkel és eredeti dizájnnal készült, amely garantáltan felkelti a gyerekek érdeklődését.


Ezek a kis méretű tűzoltóautók nem csak szórakoztatóak, hanem tanulási lehetőséget is nyújtanak, segítve a gyerekeket megérteni a tűzoltók munkájának fontosságát. Ösztönözze gyermekének képzeletét ezzel a játékkal, miközben fejleszti a finommotoros készségeit és a koordinációját. Legyen a választás bármelyik tűzoltóautó, az izgalmas mentési küldetések garantáltan órákon át lefoglalják a gyermeket.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Adatok
Cikkszám
90515
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!