Utánfutós kukásautó dobozban - 90513

VAN
Raktárkészlet:
Utánfutós kukásautó dobozban - 90513
1 910 Ft

Utánfutós kukásautó dobozban

 

Kukásautónk nem csak a város tisztaságának megőrzésében játszik fontos szerepet, hanem az élethű játékélményben is! Ismerkedj meg a tisztaságszolgálattal ezzel a kivételes kukásautóval. Az autó erős műanyagból készült, így ellenálló a gyakori használat során előforduló esetleges kopásokkal szemben.


A nagy méretű utánfutója pedig tovább fokozza a játékélményt. Az utánfutó könnyedén csatlakoztatható a kukásautóhoz, így a gyerekek a kukák gyűjtését és szállítását is szimulálhatják. Az utánfutó tervezésekor arra is gondoltunk, hogy megfelelő méretű legyen, így a legnagyobb játék kukákat is képes befogadni.


Ezzel a játék kukásautóval a gyerekek élvezetes módon ismerkedhetnek meg a tisztaságszolgálat munkájával, miközben fejlesztik a finommotorikus készségeiket és a környezettudatosságukat.

 

A csomagolás mérete: 38 x 11 x 7 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
38
Méret (cm; Magasság)
11
Mélység (cm)
7
Cikkszám
90513
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!