Ütögetős bébi játék dobozban - 47245

VAN
Raktárkészlet:
Ütögetős bébi játék dobozban - 47245
2 035 Ft

Ütögetős bébi játék dobozban

 

Cseperedő kicsi kalapácsos mestereink számára bemutatjuk a legújabb ütögetős bébijátékunkat. Készülj fel a hangos kacagásra és órákon át tartó szórakozásra, miközben a gyermeked fejleszti finommotoros készségeit és koordinációját.

 

A játék során a gyermekedet egy vidám, színes lepényhal várja, melynek a púpjait egy műanyag kalapáccsal ütheti. Ez a vidám és élénk játék nem csak a kézügyességet és a szem-kéz koordinációt fejleszti, hanem a különböző színek és formák megismerésére is ösztönzi a kicsiket.

 

A csomagolásban található strapabíró műanyag kalapács ideális a kis kezek számára, és garantáltan ellenáll majd minden kis 'mester' próbájának. Az ütögetős bébijáték nem csupán szórakoztató, de izgalmas tanulási élményt is nyújt, segítve a gyermekeket, hogy játékosan fejlesszék készségeiket. 

 

Méret: 20 x 21 cm. 

 

A játékot 18 hónapos kortól ajánljuk. 

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
20
Méret (cm; Magasság)
21
Cikkszám
47245
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!