Üvegtál , 1,6 L, 30 x 17 cm, 72701

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Üvegtál , 1,6 L, 30 x 17 cm, 72701
1 915 Ft

Üvegtál , 1,6 L, 30 x 17 cm

Tedd praktikusabbá és stílusosabbá a konyhád ezzel az 1,6 literes, 30 x 17 cm-es üvegtálal! Ez a tál ideális választás saláták, levesek, desszertek vagy nagyobb adagok elkészítéséhez és tálalásához. Az áttetsző üveg lehetővé teszi az étel látványának könnyű megtekintését, míg a letisztult kialakítás harmonikusan illeszkedik bármilyen konyhai dekorációhoz.

A tál tartós üvegből készült, ami hosszú élettartamot és egyszerű tisztíthatóságot biztosít a mindennapi használat során. A tál megfelelő mérete segít a fűszerek és összetevők rendezett tárolásában, így a konyhapult mindig átlátható és rendezett marad.

Ez a tál kiváló ajándék lehet házastársaknak, barátoknak vagy családtagoknak, akik értékelik a praktikus és elegáns konyhai eszközöket. Használd a mindennapi főzés során, vagy tedd különlegesebbé az ünnepi alkalmakat ezzel a sokoldalú üvegtálal.

Válaszd ezt az 1,6 literes üvegtálat, hogy praktikus és esztétikus megoldást nyújtson a konyhai igényeidre, miközben hozzájárul a szép és rendezett konyhapult kialakításához.

A tál mérete: 30 x 17 cm. 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
30
Mélység (cm)
17
Cikkszám
72701
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!