Vetítős plüss pingvin bébijáték dobozban - 47278

VAN
Raktárkészlet:
Vetítős plüss pingvin bébijáték dobozban - 47278
8 155 Ft

Vetítős plüss pingvin bébijáték dobozban

 

Az új plüss vetítő pingvinünk a legideálisabb partner minden kisbabának. Ez a játék nem csak kényelmes és szeretetre méltó, de számtalan funkcióval is felruházott, ami minden alvás előtti rutint egy különleges élménnyé varázsol.
Ez a puha, plüss pingvin nem csak egy bájos társ, hanem a minőségi alvás kulcsa is lehet. Puha tapintású, ideális a kicsi kezeknek, és bármikor ölelgethető. A kisbarátot olyan anyagból készítettük, amelyet könnyű tisztán tartani - egyszerűen csak vedd ki a hasában lévő vetítőt és dobd a plüsst a mosógépbe és máris újra friss és tiszta.


A belsejében található projektor kivehető, és külön is használható. A 12 különleges funkciót tartalmazó vetítő a csillagok és a hold világát hozza el a gyerekszobába, megteremtve a tökéletes atmoszférát az édes álmokhoz.
A vetítőn játszható rendkívülien jó hangminőségű zene segít megnyugtatni a kisbabákat, és elaltatja őket.


A zenék közötti váltogatás pedig lehetővé teszi, hogy a babád mindig kedvenc dalait hallgassa. Ha szükséges, egy gombnyomással hozzáadhatsz nyugtató háttérzajt is a zenéhez, hogy tovább fokozd az elalvást segítő hatást.


Az ismétlés funkció segítségével a kiválasztott dallamot újra és újra lejátszhatod, a hangerő szabályozásával pedig mindig a megfelelő hangerőt állíthatod be. És ha a babád már alszik, de a vetítő még működik, ne aggódj! Beállíthatod, hogy a vetítő mennyi ideig működjön: 30, 60 vagy 90 percig. Így sosem kell aggódnod, hogy feleslegesen fogyasztaná az energiát.


A plüss vetítő pingvinünk a tökéletes társ minden kisbabának, akik megérdemlik a legjobb alvásminőséget. Szeresd, öleld, és használd a vetítőt a legjobb éjszakai élmény eléréséhez!

 

Méret: 33 x 30 x 22 cm.

 

Eme játék különösen ideális az újszülött babáknak.

 

A játék működtetéséhez 3 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
33
Méret (cm; Magasság)
30
Mélység (cm)
22
Cikkszám
47278
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!