Witch kispohár, műanyag 2,6 dl - 40213

VAN
Raktárkészlet:
Witch kispohár, műanyag 2,6 dl - 40213
380 Ft

Witch kispohár, műanyag 2,6 dl

 

Varázsolj egy kis mesét az étkezésekbe ezzel a gyönyörű Encanto pohárral! Ez a lila színű pohár Mirabel karakterét ábrázolja, amint egy kis varázslatos lény társaságában van. A részletgazdag illusztráció és a színek igazán elbűvölővé teszik ezt a poharat, amit minden kis Encanto rajongó imádni fog.

Ez a pohár tökéletes választás bármilyen italhoz, legyen az reggeli kakaó, gyümölcslé vagy víz. Kiváló minőségű, BPA-mentes műanyagból készült, így teljesen biztonságos és tartós. A könnyű súlyának köszönhetően a legkisebbek is könnyedén használhatják, és a szülők is örömmel fogják látni, hogy a pohár egyszerűen tisztítható.

Az Encanto pohár különlegessége a varázslatos design, ami inspirálja a gyerekeket és egy kis mesés hangulatot csempész a mindennapokba. A Mirabel és a varázslatos lény képe biztosan elnyeri a kicsik tetszését, és örömmel használják majd nap mint nap.

Lepd meg gyermekedet ezzel a mesés Encanto pohárral, és tedd még különlegesebbé az étkezéseket! Ez a pohár nemcsak praktikus, hanem egy csodálatos ajándék is minden Encanto rajongó számára.

Adatok
Méret (dl)
2,6
Cikkszám
40213
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!