Zenélő kormánykerék zacskóban, 46114

VAN
Raktárkészlet:
Zenélő kormánykerék zacskóban, 46114
Zenélő kormánykerék zacskóban, 46114
Zenélő kormánykerék zacskóban, 46114
Zenélő kormánykerék zacskóban, 46114
Zenélő kormánykerék zacskóban, 46114
Zenélő kormánykerék zacskóban, 46114
1 435 Ft

Zenélő kormánykerék zacskóban

Ez a különleges játékeszköz a kormánykerék minden részletét hűen utánozza, miközben színes gombjaival, melyeket lenyomva azonnal elektronikus hangok és dallamok szólalnak meg, egy interaktív élményt nyújt, ami nem csak szórakoztató, de fejlesztő is.

A zenélő kormánykerék nem csupán a gyerekek auditív érzékét fejleszti, hanem a világos és élénk színek használata révén a vizuális érzékelést is stimulálja, ezzel is hozzájárulva a kognitív képességek kibontakoztatásához. A választható dallamok és hangok széles választéka biztosítja, hogy a gyerekek hosszú távon is érdeklődéssel játsszanak vele, és minden egyes "vezetés" új felfedezésre ösztönözze őket.

Az elemek biztonságos elhelyezése biztosítja, hogy a játék ne csak szórakoztató, hanem teljesen biztonságos is legyen a kicsik számára. A kormánykerék strapabíró kialakítása pedig garantálja, hogy akár az otthoni, akár az autóban történő játék közben is ellenálljon a gyermeki kezelés okozta igénybevételnek.

Szerezze be gyermekének a zenélő kormánykereket, amely a kezdetektől fogva felkelti a kíváncsiságukat és szórakoztatja őket, miközben fejleszti motoros és szenzoros képességeiket. Engedje, hogy a gyermek játszva tanuljon és az utazás minden pillanatát élvezze ezzel a rendkívül ötletes játékkal, amely a szórakozás mellett egyúttal értékes tanulási lehetőséget is kínál.

Méret: 20 x 20 cm.

A játék működtetéséhez 2 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
20
Méret (cm; Magasság)
20
Cikkszám
46114
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!