NYITVA TARTÁS

SZOTI játék, ajándék áruház, 4030 Debrecen, Galamb u. 3. (személyes átvétel csak itt lehetséges)


NYITVA TARTÁS

Hétfő – péntek: 8:00 – 17:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

FONTOS

FELHÍVJUK figyelmüket, hogy a szezonális termékeket (nyár, karácsony, húsvét, Valentin nap) csak az adott időszakban tudjuk elküldeni rendelés esetén. Szíves megértésüket kérjük és köszönjük.

WEBÁRUHÁZUNKBAN A MINIMÁLIS VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK BRUTTÓ 4000,- FT.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

0 Ft - 24 999 Ft-ig: 1 790 Ft

Br. 25 000 forint felett INGYENES!

TOP termékek

Adatvédelem tanúsítva

Adatvédelem tanúsítva

Látogató számláló

0
6
6
9
5
1
0

Zenélő szőnyeg - 47951

Zenélő szőnyeg - 47951
Zenélő szőnyeg - 47951
Zenélő szőnyeg - 47951
Zenélő szőnyeg - 47951
Zenélő szőnyeg - 47951
Zenélő szőnyeg - 47951
Zenélő szőnyeg - 47951

Zenélő szőnyeg dobozban

 

Komponáld meg első slágereidet ezen a szuper szórakoztató zenélő szőnyegen! A szőnyegen zongorázhatsz, vagy bármilyen zenét megkomponálhatsz! A szőnyeg nyomásérzékeny, a billentyűk 1 oktávot fednek le, a kompozíciódat különféle effektekkel, állathangokkal teheted még egyedibbé! A játék hangereje állítható.

 

A játék működése:

1. „Monosyllabie mód (egyfunkciós mód): Ezt a funkciót a felső részen az 1-es felhőt megnyomva választhatja ki. Ebben az esetben a szőnyeg középső része (állatok) és az alsó billentyű rész is alap módban működik. Az állatok képét megnyomva az adott állat hangját hallja, a billentyűkkel pedig az alap zenei skála hangjai szólalnak meg.
2. Állathang mód: Ezt a funkciót a felső részen az 2-es felhőt megnyomva választhatja ki. Ebben a módban a billentyűk által megszólaltatott alap zenei skála, az előtte megnyomással kiválasztott állat hangján szólal meg.
3. Dallam mód: Ezt a funkciót a felső részen az 3-as felhőt megnyomva választhatja ki. Ebben a módban a billentyűket megnyomva különböző dallamokat játszik a szőnyeg. A dallam elindítása után, ha valamelyik állat képét is megnyomja, a dallamot az a kis állat is énekelni kezdi.
4. Állathang mód II.: Ezt a funkciót a felső részen az 4-es felhőt megnyomva választhatja ki. Ebben a módban a billentyűket megnyomva állathangon különböző dallamokat játszik a szőnyeg. A középső részen az állatok képét megnyomva a megfelelő állat hangja szólal meg.
5. „Hangról-hangra” mód: Ezt a funkciót a felső részen az 5-ös felhőt megnyomva választhatja ki. Ebben a módban valamelyik billentyűt megnyomva egy dalocska első hangjait játssza le a szőnyeg. Ezután a billentyűket lenyomva a dallamot tovább lehet játszani hangonként, figyelve a dal ritmusára. A középső részen az állatok képét megnyomva a megfelelő állat hangja szólal meg.
6. A szőnyeg középső részén az állatok képe között található mosómedve figuráját (Music) megnyomva egy jól ismert dalt kezd játszani a szőnyeg.

 

Széthajtott méretek: 60 x 37 cm.

Raktáron
4 555 Ft
Adatok
Cikkszám
47951
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek