Ultra Compact antibakteriális nedves törlőkendő, 15 darabos csomag, 11537

VAN
Raktárkészlet:
Ultra Compact antibakteriális nedves törlőkendő, 15 darabos csomag, 11537
190 Ft
Egységár: 12,67 Ft/db

Ultra Compact antibakteriális nedves törlőkendő, 15 darabos csomag

Az Ultra Compact antibakteriális nedves törlőkendők csomagja tökéletes választás mindazok számára, akik a higiénia fontosságát hangsúlyozzák mindennapi életükben. Ez a 15 darabos csomag különösen alkalmas azoknak, akik gyakran vannak úton és szeretnék magukkal vinni egy gyors, hatékony tisztító megoldást. A törlőkendők erőteljes antibakteriális összetevői 99,9%-ban elpusztítják a baktériumokat, biztosítva ezzel a kéz és felületek tisztaságát és biztonságát. Kompakt kiszerelésük miatt könnyen elférnek táskában, zsebben, így ideálisak utazáshoz, munkahelyre vagy akár egy parki kiránduláshoz is.

Az Ultra Compact antibakteriális törlőkendőkkel a tisztaság mindig kéznél van, bárhol is legyünk.

A csomagolás mérete: 8 x 15 x 2 cm.

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

Kedves Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Ön a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül jogosult elállási jogával élni. Az elállási jog azonban nem gyakorolható olyan zárt csomagolású termékek esetében, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontásuk után nem küldhetők vissza. Kérjük, hogy higiéniai termékek esetében csak akkor bontsa fel a csomagolást, ha biztos abban, hogy megtartja a terméket.

Ez a tájékoztatás minden hasonló, zárt csomagolású higiéniai termékre érvényes, így kérjük, hogy vásárlás előtt alaposan fontolja meg döntését.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
8
Méret (cm; Magasság)
15
Mélység (cm)
2
Cikkszám
11537
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!