Szelektív rally társasjáték - 05512

VAN
Raktárkészlet:
Szelektív rally társasjáték - 05512
2 595 Ft

Szelektív rally társasjáték

 

Izgalmas stratégiai játék az egész család számára, amely több korosztálynak ideális lehet! A megkapó színvilággal és svájci minőségben készült társasjáték környezettudatosságra tanít, miközben aktuális témákat dolgoz fel. Teljes egészében műanyag mentes, újrahasznosított anyagok felhasználásával készült.

 

Szabadítsd meg a várost a szeméttől! Vezesd a kukásautót a hulladékot termelő épületekhez, és szállítsd a szemetet az újra hasznosító központokba. Szórakoztató módon ismerkedhetsz meg a szelektív hulladékgyűjtés fontosságával.

 

A gyerekek kihívják egymást a város utcáin, hogy gyűjtsenek össze minél több szemetet, és vigyék a megfelelő kukákba. A játékosok a térképen való tájékozódási képességük fejlesztésén túl megtanulják felismerni a különféle hulladéktípusokat és azok helyes újra hasznosítását.

 

A szett tartalam: 15 db kártya, 45 db újrahasznosítható tárgy, 10 db speciális token, 5 db teherautó, 1 db tábla, 1 db korong, 3 db dobókocka, 1 eredményjelző tábla, matricák és használati utasítás.

 

Játékosok száma: 2 - 4 fő.

 

Játékidő: kb. 30 - 60 perc.

 

A csomagolás mérete: kb. 28 x 23 cm.

 

A játékot 6 éves kortól ajánljuk.

 

 

Adatok
Cikkszám
05512
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!