Kategóriák
NYITVA TARTÁS

SZOTI játék, ajándék áruház, 4030 Debrecen, Galamb u. 3. (személyes átvétel csak itt lehetséges)

NYITVA TARTÁS:

HÉTFŐ - PÉNTEK:  8:00 - 17:00

SZOMBAT:  8:00 - 12:00

VASÁRNAP:  ZÁRVA

ÁRUHÁZUNKBAN AZ
ARCMASZK HASZNÁLATA
KÖTELEZŐ!

FONTOS

FELHÍVJUK figyelmüket, hogy a szezonális termékeket (nyár, karácsony, húsvét, Valentin nap) csak az adott időszakban tudjuk elküldeni rendelés esetén. Szíves megértésüket kérjük és köszönjük.

WEBÁRUHÁZUNKBAN A MINIMÁLIS VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK BRUTTÓ 4000,- FT.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

0 Ft - 4 999 Ft-ig: 1 390 Ft

5 000 Ft - 14 999 Ft-ig: 1 190 Ft

15 000 Ft Ingyenes!

Br. 15 000 forint felett INGYENES!

TOP termékek
Kövessen bennünket

Adatvédelem tanúsítva

Adatvédelem tanúsítva

Partnereink

Látogató számláló
0
2
0
5
2
1
8
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek

Labdák

Főkategória >Labdák

A labda egy nagyon sokoldalú játék, fejleszti a  gömbérzéket, a finommotoros mozgást, és gyakorlatilag az egyetlen olyan játék, amivel kivétel nélkül mindenki tud valahogy játszani. Ez az az eszköz, amit még a mozgásukban korlátozott gyerekek is élvezettel tudnak játékra használni.

Nem véletlen, hogy a labda nem csak játék, hanem kimondottan fejlesztő eszköz is. Tehát bármilyen méretben is vesszük a kezünkbe, idegrendszeri funkciókat, szem-kéz koordinációt fejlesztünk vele akkor is, ha ez nem tudatosan van így. Továbbá fontos ez a képesség az írás elsajátításában is.

Ami pedig nem elhanyagolható szempont, hogy együtt megyünk ki aktívan pihenni a szabadba, erősödik a család, a gyerekek természethez való viszonya, amit játék közben tudatosan is fejleszthet a szülő.

A lurkók terhelhetősége, fizikai ereje is jobbá válik, ha sokat vannak friss levegőn, ellenállóbbak lesznek a betegségekkel szemben, és nagyon fontos tényező, hogy jobban is alszanak, ha egészségesen el vannak fizikailag fáradva.

Szervezzünk közös játékokat baráti családokkal. Hatalmas élmény a gyerekeknek, ha a család nem önmagában, hanem más családokkal megy ki a szabadba. Ráadásul tapasztalatokat is cserélhetünk, mindenkinek van kedvenc helye, mutassuk meg ezeket egymásnak.

Cserélhetünk szabadtéri játékokat, és ha valami újat kipróbálunk és tetszik, meg is tudjuk vásárolni, hogy legközelebb már mi magunk is vihessük egy újabb szabadnap alkalmával.prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés