LCD Kijelzős Rajztábla dobozban, elemes, 46614

VAN
Raktárkészlet:
LCD Kijelzős Rajztábla dobozban, elemes, 46614
LCD Kijelzős Rajztábla dobozban, elemes, 46614
LCD Kijelzős Rajztábla dobozban, elemes, 46614
LCD Kijelzős Rajztábla dobozban, elemes, 46614
2 155 Ft

LCD Kijelzős Rajztábla dobozban, elemes

Fedezd fel a kreativitás és a modern technológia találkozását ezzel az LCD kijelzős, elemes rajztáblával, ami tökéletes választás minden kis művész számára. A játék mellé jár egy speciálisan a kijelzőhöz tervezett toll is, ami lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyedén és pontosan rajzoljanak, írjanak vagy akár csak firkálgassanak a képernyőn.

Az LCD kijelző tiszta és világos képet biztosít, így a rajzok és írások élesen és szépen jelennek meg. A legjobb része ennek a rajztáblának az, hogy a képernyőn lévő rajzokat instant módon, egyszerűen letörölheted a kijelző alsó gombjának lenyomásával. Nincs több papírpazarlás vagy rendetlenség a ceruzák és filctollak körül!

Ez a rajztábla nemcsak szórakoztató, hanem a kreativitás, a finommotorikus készségek és a vizuális koordináció fejlesztésére is kiválóan alkalmas. Könnyű és hordozható, így bárhová magaddal viheted, legyen szó hosszú utazásokról, orvosi rendelők váróterméről vagy csak egy csendes délutánról otthon.

Szerezd be ezt az LCD kijelzős, elemes rajztáblát, és engedd, hogy a gyerekek szabadon engedjék a fantáziájukat, miközben fejlesztik képességeiket.

A játék működtetéséhez 1 db CR2025-ös gombelem szükséges melyet a játék tartalmaz. 

A kijelző mérete: 12 x 17 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
17
Cikkszám
46614
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!