My Fairy Garden

My Fairy Garden
A mai városi ember egyre kevesebb időt tölt a természetben, és egyre kevesebb mesét olvas. Pedig mindkettő alapfeltétele az egészséges testi és lelki fejlődésnek. A My Fairy Garden ezt a két területet kapcsolja össze: egy kis természetet csempész a gyerekszobába, miközben a tündérmesék világába repíti a gyerekeket.

 

A My Fairy Garden Tündérkertek számos kiegészítővel kaphatók, hogy a tündérek kényelmesen érezzék magukat saját otthonukban. A My Fairy Garden Virágcserép házikó szettje például tartalmazza a virágmagokat, nekünk csak földet kell hozzá beszerezni, hogy a gyerekek megteremthessék saját tündérvilágukat. Az unikornisokat szerető gyerekeknek külön öröm, hogy a My Fairy Garden virágos ház szett mellett My Fairy Garden unikornis szett is kapható; a varázslatos egyszarvú különleges tájakra repítheti el hátán tündérgazdáját. A külön csomagban kapható My Fairy Garden tündérek pedig akár egy valóságos kertben vagy balkonon is elhelyezhetőek a virágok közé kerti játékra csábítva ezzel a kicsiket; a csomagban lévő felcsíptethető pillangóval és hajcsattal pedig igazi tündérnek érezhetik magukat a kislányok is.

 

Mindezeken kívül a My Fairy Garden még ezeket is tudja:
#1. Fantáziafejlesztés szerepjátékok révén
A My Fairy Garden Tündérkertek kis lakói olyan fantázialények, amelyek gyarapítják a gyerekek képzeletét, és lehetővé teszik, hogy különféle történeteket, meséket játsszanak el velük. A tündérekkel való szerepjátékok során a gyerekek képzeletük segítségével eljátszhatják, játékos formában újraalkothatják életük konfliktusait, kapcsolatait, így kijátsszák magukból a feszültségeket, csökkentik a negatív élményekhez fűződő szorongást.

#2. Kertészkedés és finommotoros képességek
A kertészkedés az egyik legtermészetesebb módja a finommotorika, a szem-kéz koordináció fejlesztésének. A magocskák összecsippentése, megfogása elszórása, elvetése, a talajba egyengetése, locsolása mind-mind remekül fejleszti az ujjacskák ügyességét, egyben a fókuszálás, koncentrálás képességét is.

#3. Gondoskodás és felelősségtudat fejlesztése
A gyerekek megfigyelhetik, ahogy a kis növények napról napra egyre nagyobbra nőnek, és ez felelősségvállalásra, gondoskodásra tanítja őket. Első kézből tapasztalhatják meg, mi történik, ha rendszeresen locsolják a kertet, és mi történik, ha nem. Játékos formában szerezhetnek tapasztalatokat arról, hogy a náluk törékenyebbek, gyengébbek ápolásra, gondozásra szorulnak.

#4. A játék és a természet öröme
A My Fairy Garden szettjeiben rossz időben is becsempészhető a természet a gyerekszobába. A játék örömtevékenység, mely egyben feszültségcsökkenést, megkönnyebbülést is eredményez. A természettel vagy a természetben való játék pedig olyan élményt nyújt, amely hosszú távon meghatározza a gyerekek egész személyiségét.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft