Elemes orgona dobozban, 82835

VAN
Raktárkészlet:
Elemes orgona dobozban, 82835
Elemes orgona dobozban, 82835
Elemes orgona dobozban, 82835
Elemes orgona dobozban, 82835
1 620 Ft

Elemes orgona dobozban

Fedezd fel ezt az izgalmas elemes orgonát, amely minden kis zenész számára tökéletes választás! Az orgona 22 billentyűvel rendelkezik, melyek segítségével 8 különböző dallam játszható le, így a gyerekek megtapasztalhatják a zenei kifejezés örömét. A változatos dallamok széles skálát kínálnak, a klasszikus melódiáktól kezdve a modern dallamokig, így minden gyermek megtalálhatja a kedvencét.

Az orgona különlegessége, hogy egy módváltó gomb segítségével saját dallamokat is kreálhatsz, használva a billentyűk kínálta hangjegyeket. Ez a funkció lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és fejlesszék zenei képességeiket, miközben játékosan ismerkednek meg a zenei összetevőkkel.

Az orgona működtetéséhez 2 db AA-s ceruzaelem szükséges, amelyeket a csomagolás nem tartalmaz. Érdemes tehát előre gondoskodni az elemekről, hogy a gyerekek zavartalanul élvezhessék az orgona minden funkcióját.

Ez az elemes orgona tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy bármilyen ünnepről. Biztos lehetsz benne, hogy ez az orgona hosszú órákig tartó szórakozást és zenei örömöt nyújt majd minden kis zenész számára, miközben fejleszti zenei hallásukat és ritmusérzéküket. Szerezd be ezt a csodálatos zenei játékot, és nézd meg, ahogy gyermeked a zene varázslatos világába merül.

Az orgona mérete: 28 x 10 cm.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
28
Méret (cm; Magasság)
10
Cikkszám
82835
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!