Elemes orgona dobozban - 90677

VAN
Raktárkészlet:
Elemes orgona dobozban - 90677
2 635 Ft

Elemes orgona dobozban

 

Éljen át egy különleges zenei élményt gyermekével eme játék orgonával, amely fényekkel, állathangokkal és szórakoztató dallamokkal foglalja le a kicsiket. Ezzel a hangszerrel a zenei képzelet és kreativitás határtalan!
Az orgona gondosan kialakított, világító lámpáival nem csupán a gyerekek zenei érzékét bontakoztatja ki, de a vizuális élményekre is fókuszál. A színes fények villogása a dallamok ritmusához igazodik, ami lebilincselő és magával ragadó játékélményt biztosít.


Ráadásul az orgona állathang gombokkal is fel van szerelve, amelyeket lenyomva gyermekünk megismerheti az állatok hangjait és angol neveit. Ez a játék nem csupán a zenei fejlesztést szolgálja, de az angol nyelvi készségek fejlesztését is elősegíti.


És ha mindez még nem lenne elég, az orgona interaktív billentyűzete lehetővé teszi, hogy gyermekünk saját dallamokat is létrehozzon, így a játék valódi zenei kreativitást és önkifejezést ösztönöz.


Az orgona tehát nem csak egy játék, hanem egy szórakoztató, tanító eszköz is, amely segít gyermekünknek új készségeket elsajátítani, miközben órákon át élvezheti a zene örömét.

 

Az orgona működtetéséhez 3 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz.

 

Az orgona mérete: 22 x 17 x 5 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
22
Méret (cm; Magasság)
17
Mélység (cm)
5
Cikkszám
90677
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!