Építőjáték autóban, 64 darabos csomag, 47227

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Építőjáték autóban, 64 darabos csomag, 47227
1 380 Ft

Építőjáték autóban, 64 darabos csomag

Fedezd fel az építés örömét ezzel a lenyűgöző 64 darabos építőjáték csomaggal, amely minden kis építész álma! A színes, különböző méretű kockák gazdag palettájával a gyerekek szabadon alkothatnak élettel teli és változatos építményeket, fejlesztve kreativitásukat és térbeli érzékelésüket. A különböző méretű blokkok kihívást jelentenek a kis kezek számára, miközben a finommotoros készségek és a problémamegoldó képességek is fejlődnek.

Az építőjáték csomag egy játékautó formájú tárolóban érkezik, amely nemcsak praktikus megoldást nyújt az építőkockák rendszerezésére, hanem extra szórakozást is biztosít. A játékautó tároló lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyedén magukkal vihessék kedvenc építőjátékukat bárhová is menjenek, így mindig kéznél lehet a kreatív alkotásokhoz szükséges eszköz. Ez a játékautó tároló stílusos és vonzó, még a kisebb gyerekek számára is, ösztönözve őket a rendszeres játékra és az építés iránti szeretetre.

Ez a 64 darabos építőjáték csomag ideális választás egyedül játszásra, családi közös alkotásokhoz vagy baráti összejövetelekre is. Tökéletes ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, amely örömöt és fejlődést hoz a gyermekek életébe.

A csomag tartalma: 64 db építőkocka.

Az autó mérete: 19 x 11 x 12 cm.

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
19
Méret (cm; Magasság)
11
Mélység (cm)
12
Cikkszám
47227
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!