Horgász játék, elemes, dobozban - 48592

VAN
Raktárkészlet:
Horgász játék, elemes, dobozban - 48592
2 635 Ft

Horgász játék, elemes, dobozban

Készülj, mert most egy rendkívül szórakoztató horgász kaland veszi kezdetét! Ismerd meg ezt a vidám és színes horgász játékot, melyben a halacskák táncolnak a körbe forgó tóban. Te és barátaid próbálkozhattok, hogy ki tud több halat kifogni a mellékelt akasztós horgászbotokkal, miközben a halak nyitogatják a szájukat.

De vigyázz, mert a játék 2 db LR6-os elemmel működik, amit a doboz nem tartalmaz, így ne felejts el elemet venni hozzá! A játék kiválóan fejleszti a gyerekek ügyességét, koncentrációját és szem-kéz koordinációját. A forogó tó és a vidám halacskák garantáltan órákon át szórakoztatják a kicsiket.

Ez a horgász játék tökéletes ajándék minden kis horgásznak és azoknak, akik szeretik a mókás és izgalmas játékokat. Minden csomag tartalmaz egy forgó játéktavat, színes halacskákat, és 2 horgászbotot, mindezt egy izgalmas, színes dobozban.

Ne várd meg, hogy elfogyjon! Vedd meg most, és merülj el Te is a horgászat izgalmas világában! Sok boldog horgász órát és vidám pillanatokat kívánunk!

 

A csomagolás mérete: 22 x 24 cm.

Adatok
Cikkszám
48592
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!