Munkagépes parkoló játékszett dobozban - 90398

VAN
Raktárkészlet:
Munkagépes parkoló játékszett dobozban - 90398
4 150 Ft

Munkagépes parkoló játékszett dobozban

 

Építkezés a gyerekszobában? Miért ne! A mi új építkezési parkológarázs játékszettünkkel gyermeke maga is részese lehet egy igazi építkezésnek. Ez a lenyűgöző játékszett nemcsak órákon át tartó szórakozást kínál, de közben a kreativitást és a finommotoros készségeket is fejleszti.

 

Az építkezési parkológarázs játékszett csomagolásában található város mintás játszószőnyeg az alapja az építkezési kalandoknak. A szőnyegen a város különböző részeit és a munkaterületet is megtalálja, ahol gyermeke szabadon vezetheti a kis platós munkagépet.

 

A csomagban található egy kis méretű platós munkagép is, amely elengedhetetlen az építkezésen. Emellett a játékszett egy sárgára festett építkezési helikoptert is tartalmaz, ami hozzáad egy plusz dimenziót a játékhoz és még izgalmasabbá teszi az építkezést.

 

Az építkezési parkológarázs játékszett mindig izgalmas és tanulságos játékélményt nyújt. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy gyermeke saját építkezésének parancsnokává váljon ezzel a fantasztikus és interaktív játékszettel!

 

A csomagolás mérete: 30 x 23 x 7 cm.

 

A játszószőnyeg mérete: 78 x 58 cm. 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
30
Méret (cm; Magasság)
23
Mélység (cm)
7
Cikkszám
90398
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!