RC távirányítós autó dobozban, 45493

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
RC távirányítós autó dobozban, 45493
RC távirányítós autó dobozban, 45493
RC távirányítós autó dobozban, 45493
RC távirányítós autó dobozban, 45493
5 155 Ft

RC távirányítós autó dobozban

Fedezd fel a sebesség és az izgalom világát ezzel az RC távirányítós versenyautóval, amely minden kis autós álma! Ez a lenyűgöző játékautó nyitott ajtóival és részletgazdag dizájnjával garantáltan felkelti a gyerekek figyelmét. A távirányítóval könnyedén irányíthatod az autót előre, hátra, jobbra és balra, így a verseny minden pillanata izgalmas és dinamikus lesz.

Az autó különleges funkciói között megtalálható egy gőz generáló rendszer is melyhez elég csak vízzel feltölteni az autó hátsó tartáját. Egy extra gomb megnyomásával az autó hátsó lámpái felvillannak, miközben a jármű maga füstöt fúj magából, így a játékélmény még valósághűbbé és szórakoztatóbbá válik. Ez a részletgazdag interakció nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, hanem fejleszti a koordinációjukat és a finommotoros készségeiket is.

Ez az RC versenyautó ideális választás egyedül játszásra, baráti versenyekre vagy családi közös szórakozásra is. Tökéletes ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, amely örömöt és izgalmat hoz a gyermekek életébe.

A játék működtetéséhez 5 db AA-s ceruzaelem szükséges: 3-at az autóba és 2-t a távirányítóba, melyeket a csomagolás nem tartalmaz.

Az autó mérete: 22 x 6 x 9 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
22
Méret (cm; Magasság)
6
Mélység (cm)
9
Cikkszám
45493
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!