Szívpárna, 30 cm, 14472

VAN
Raktárkészlet:
Szívpárna, 30 cm, 14472
Szívpárna, 30 cm, 14472
Szívpárna, 30 cm, 14472
Szívpárna, 30 cm, 14472
2 260 Ft

Szívpárna, 30 cm

Fedezze fel ezt a szívmelengető, szív alakú, piros párnát, amely tökéletes kiegészítője lehet bármely romantikus alkalomnak, különösen Valentin-naphoz. Ez a gyönyörű párna nemcsak a szerelem klasszikus szimbólumával, a szív alakkal büszkélkedhet, hanem egy aranyos macis díszítéssel is rendelkezik, ami még meghittebbé és kedvesebbé teszi.

A párna piros színe azonnal szemet vonzó, és tökéletesen kifejezi a szenvedélyt és szeretetet, amelyet Valentin-nap jelképez. A rajta lévő macis díszítés pedig egyedi és meghitt érintést ad hozzá.

Kiváló minőségű anyagból készült, ez a párna puha és kényelmes, ideális társ a kényelmes estékhez, akár a kanapén pihenve, akár egy romantikus film nézése közben. A párna mérete tökéletes ölelgetésre, hozzáadva a romantikus hangulatot és melegséget minden pillanathoz.

Válassza ezt a szív alakú, piros, macis párnát, hogy Valentin-napon vagy bármely más különleges alkalomkor kifejezze szeretetét és gondoskodását.

Méret: 30 x 25 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
30
Méret (cm; Magasság)
25
Cikkszám
14472
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!