Takarító játékszett zacskóban, 82861

VAN
Raktárkészlet:
Takarító játékszett zacskóban, 82861
2 755 Ft

Takarító játékszett zacskóban

Fedezd fel a tisztaság és a kreatív szerepjátékok örömét ezzel a fantasztikus takarító játékszettel, amely minden kis házi gondozó álma! A szett egy praktikus és könnyen hordozható kis vödörben érkezik, amely ideális tárolásra és szállításra, így a gyerekek bárhol élvezhetik a játékot. A vödörben többek közt megtalálható egy seprű, felmosó, szivacs és lapát, amelyek mind élethű kialakításukkal és strapabíró anyagukkal biztosítják a hosszú távú használatot. A seprű és a felmosó könnyen kezelhető, így a kis kezek magabiztosan használhatják őket, míg a szivacs és a lapát segítik a finommotoros készségek fejlesztését és a koordináció javítását.

Ez a takarító játékszett ideális választás a házimunka témájú szerepjátékokhoz, ahol a gyerekek élvezhetik a tisztítás izgalmait és megtanulhatják a felelősségteljes házimunkák alapjait játék közben. Az élethű eszközök nemcsak szórakoztatóvá teszik a játékot, hanem ösztönzik a gyerekek kreativitását és képzelőerejét is, miközben fejlesztik társas készségeiket és együttműködési képességeiket.

Adj egy kis extra varázslatot a gyerekek játékvilágába ezzel a praktikus és stílusos takarító szettel, amely garantáltan hosszú órákon át tartó élvezetet nyújt!

A csomagolás mérete: 26 x 41 x 11 cm.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
26
Méret (cm; Magasság)
41
Mélység (cm)
11
Cikkszám
82861
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!