Trefl Links Mini, Mancs őrjárat társasjáték, 00947

VAN
Raktárkészlet:
Trefl Links Mini, Mancs őrjárat társasjáték, 00947
1 555 Ft

Trefl Links Mini, Mancs őrjárat társasjáték

Bepillantást nyerhetsz a Mancs őrjárat hőseinek izgalmas világába ezzel a színes és tanulságos társasjátékkal! A kisebbek imádni fogják, hogy kedvenc karaktereik, mint például Chase, Marshall és Skye, most közvetlenül a nappalijukban is velük lehetnek. A 14 kétrészes kirakó elem kiváló minőségű anyagból készült, így garantáltan bírni fogja a gyakori játékot és a kis kezek általi kezelést.

A játék kezdetén az összes kirakóelemet szét kell választani és jól össze kell keverni. Ahogy a képek az asztalra kerülnek képekkel felfelé, a gyerekeknek meg kell találniuk az illeszkedő darabokat és össze kell őket párosítani. Ezen keresztül nem csak a Mancs őrjárat karaktereivel tölthetnek el minőségi időt, de a kirakó játék kiválóan fejleszti a logikai gondolkodást, megfigyelőképességet és a finom-motorikus készségeket is.

Ez a társasjáték remek lehetőség a családi játékidőre, és a gyerekekkel való közös tevékenységek során közelebb is hozhat egymáshoz. A Mancs őrjárat társasjáték tökéletes ajándék minden alkalomra, és biztosan nagy sikert arat a kis rajongók körében!

Adatok
Cikkszám
00947
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!