Wader bébi vonatpálya építő - 02351

VAN
Raktárkészlet:
Wader bébi vonatpálya építő - 02351
Wader bébi vonatpálya építő - 02351
Wader bébi vonatpálya építő - 02351
Wader bébi vonatpálya építő - 02351
10 795 Ft

Wader bébi vonatpálya építő

 

Úton van egy számokkal teli vonat, a vonat élén pedig egy vidám mozdony, amely a szórakozás világába kalauzolja a gyerekeket. A gyerekek imádják a vonatokat - szeretnek velük játszani, megcsodálni a formájukat, minden érdekeset és lenyűgözőt átvisznek a szórakozás világába.

A szerelvény egy univerzális játék, amely nagy valószínűséggel szerepel a legtöbb gyermek álmainak listáján. A játék megépítése és mozgásba helyezése a gyermekek ügyességének érzését váltja ki, és nagy megelégedést nyújt számukra az elért hatással. A Baby Blocks vasútépítő támogatja a kisgyermekek általános fejlődését és első építési képességeik fejlesztését.

A készlet blokkokat tartalmaz, amelyek felhasználhatók vasúti és vasúti átjáró építéséhez, valamint vasúti síneket, amelyek a sok formának köszönhetően végtelen lehetőségeket kínálnak érdekes útvonalak megépítésére, amelyek teljes hossza 2,24 m. A készlet minden eleme könnyen összekapcsolható egymással, és miután megépült, a szerkezet tartós és stabil. Minőségi termék biztonságos anyagból.

A készlet ösztönzi a gyermekek fejlődését, a térbeli képzeletet, ösztönzi a kreatív játékot és fejleszti a szem-kéz koordinációt, és ami a legfontosabb, sok örömet ad és gondtalan játékra ösztönöz.

A készlet 58 elemből áll: 2,24 m teljes hosszúságú pályarendszer; tömbök, díszek és matricák; mind kiváló minőségű, gyermekek számára biztonságos és tartós anyagból készültek.

Adatok
Cikkszám
02351
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!