6 oldalas fémreszelő, 32006

VAN
Raktárkészlet:
6 oldalas fémreszelő, 32006
6 oldalas fémreszelő, 32006
6 oldalas fémreszelő, 32006
6 oldalas fémreszelő, 32006
1 195 Ft

6 oldalas fémreszelő

Ismerd meg ezt a 6 oldalas konyhai fémreszelőt, amely minden szakács alapvető kelléke. A reszelő hat különböző oldala mindenféle konyhai feladatra alkalmassá teszi, legyen szó sajtok finom reszeléséről, citrusok héjának lereszeléséről, vagy akár zöldségek és gyümölcsök durva darabolásáról. A különféle reszelőfelületek lehetővé teszik, hogy a kívánt állagot és finomságot könnyedén és gyorsan elérhesd, így fokozva az ételkészítési élményt.

A reszelő erős, rozsdamentes acélból készült, ami biztosítja a tartósságot és az ellenálló képességet a folyamatos használat során. Az ergonomikus kialakítású fogantyúja kényelmes fogást biztosít, míg az alján lévő csúszásgátló bázis stabilitást nyújt a használat közben, megkönnyítve a biztonságos és hatékony munkát.

A reszelő kompakt kialakítása tökéletes tárolást tesz lehetővé, nem foglal sok helyet a konyhában, így más konyhai eszközök mellett is elfér. Ez a 6 oldalas konyhai fémreszelő ideális választás minden otthoni és professzionális konyha számára, ahol a sokoldalúság és a megbízhatóság kulcsfontosságú.

Válaszd ezt a kiváló minőségű reszelőt, hogy minden főzési folyamatot egyszerűbbé és élvezetesebbé tegyél!

A reszelő mérete: 10 x 20 x 11 cm.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
10
Méret (cm; Magasság)
20
Mélység (cm)
11
Cikkszám
32006
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!