Autó lapon, 47592

VAN
Raktárkészlet:
Autó lapon, 47592
260 Ft

Autó lapon

Fedezd fel a sebesség és izgalom világát ezzel a kiváló minőségű fém kisautóval, ami tökéletes választás minden kis sebességimádó számára. Ez a játékautó nemcsak a részletgazdag kialakításával és fényűző megjelenésével tűnik ki, hanem a beépített hátrahúzós mechanikájával is, ami még szórakoztatóbbá teszi a játékot.

A fém kisautó erős és tartós anyagból készült, így garantáltan bírja a gyerekek mindennapi játékát és kihívásait. A simán gördülő kerekek és a valósághű design gondoskodnak arról, hogy a játékautó minden részlete magával ragadja a gyerekek figyelmét.

A hátrahúzós mechanika révén a fém kisautó önállóan gördül tovább, miután hátra húzták és elengedték, így a gyerekek élvezhetik az önálló mozgás izgalmát és a sebesség élményét. Ez a funkció nemcsak növeli a játék izgalmát, hanem fejleszti a gyerekek koordinációs készségeit és fizikai megértését is.

Szerezd be ezt a fém kisautót, és nézd meg, ahogy a gyermeked órákon át élvezi a versenyzést és a száguldást.

Méret: 5 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
5
Cikkszám
47592
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!