Activity Playmobil társasjáték - 00965

VAN
Raktárkészlet:
Activity Playmobil társasjáték - 00965
15 295 Ft

Activity Playmobil társasjáték

 

A klasszikus Activity játék generációkon keresztül kedvelt kikapcsolódás a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt, hiszen a feladatok különfélesége által könnyedén kovácsol össze egy baráti társaságot egy csapattá. A Playmobil változatot kifejezetten a Playmobil világának rajongói számára alkották meg. A csomag 330 darab kártyát tartalmaz, amelyek összesen 990 kifejezést ábrázolnak, amit a gyerekek elmutogathatnak, lerajzolhatnak vagy elmagyarázhatnak.

A játék során a résztvevők csapatokban mérik össze tudásukat, és a kihúzott kártyán szereplő kifejezéseket vagy le kell rajzolniuk, vagy el kell mutogatniuk, vagy pedig szavakban kell kifejezniük. Amennyiben a csapattársak a homokóra kiürülése előtt kitalálják, miről van szó, a csapat Playmobil figurája léphet előre a játéktáblán, és máris következik a következő kihívás. Vajon melyik csapat figurája éri el elsőként a célvonalat?

A játék elősegíti a kreativitás, valamint a vizuális, verbális és nonverbális kommunikációs készségek fejlődését, ráadásul remek szórakozást garantál az egész családnak.

A játék időtartama átlagosan 40 perc.

Tartozékok: 1 db játéktábla, 1 db homokóra, 330 db kártya, 4 db Playmobil figura.

Adatok
Cikkszám
00965
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!