Felhúzható rendőrautó dobozban, 47706

VAN
Raktárkészlet:
Felhúzható rendőrautó dobozban, 47706
Felhúzható rendőrautó dobozban, 47706
Felhúzható rendőrautó dobozban, 47706
Felhúzható rendőrautó dobozban, 47706
620 Ft

Felhúzható rendőrautó dobozban

Ismerd meg ezt a felhúzhatós műanyag rendőrautót, egy izgalmas és akciódús játékot, amely minden kis rendőr rajongó szívét megdobogtatja! Ez a felhúzhatós rendőrautó tökéletes választás a gyerekek számára, akik szeretik a rendőrségi járművek világát és a dinamikus játékokat.

Ismerd meg a felhúzhatós műanyag rendőrautót, egy izgalmas és akciódús játékot, amely minden kis rendőr rajongó szívét megdobogtatja! Ez a felhúzhatós rendőrautó tökéletes választás a gyerekek számára, akik szeretik a rendőrségi járművek világát és a dinamikus játékokat.

A rendőrautó egyszerű, mégis lenyűgöző felhúzható mechanizmussal rendelkezik, ami lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy egyszerű mozdulattal felhúzzák az autót, majd szabadon engedjék, és nézzék, ahogy magától száguld tovább. Ez a funkció nemcsak a gyerekek szórakoztatását szolgálja, hanem fejleszti a kézügyességüket és megértésüket is az ok-okozati összefüggések terén.

A műanyag rendőrautó strapabíró és gyermekbarát anyagból készült, így biztosítva, hogy a játék tartós és biztonságos legyen a mindennapi használat során. A klasszikus rendőrautó dizájn, a jellegzetes színek és a részletek hűen tükrözik a valódi rendőrségi járművek megjelenését, így a játék még valósághűbbé válik.

Szerezd be ezt a felhúzhatós műanyag rendőrautót, és nézd meg, ahogy a gyermeked órákon át élvezi a rendőrös üldözéseket és a kalandokat.

Az autó mérete: 8 x 7 cm.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
8
Méret (cm; Magasság)
7
Cikkszám
47706
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!