Baba - 47837

VAN
Raktárkészlet:
Baba - 47837
Baba - 47837
Baba - 47837
Baba - 47837
2 030 Ft

Tündér baba

 

Az aprócska, cserfes tündérként ismert Manny, aki mindig is szeretett volna csillag lenni a gyerekek életében, csak úgy ragyog a boldogságtól, csillogó ciromsárga ruhácskájában. Ahogy a nap újra és újra felkel, Manny vidáman körbe-körbe repül, és a levegőben megejtett akrobatikus fordulataival, szerte áradó vidámsággal és szinte észrevétlen szárny-csapásokkal üdvözli a gyönyörű napfelkeltét és az örökké változó meseországot.

Minden reggel különleges kalandra hív titeket. Társa lehet mindenkinek, aki elég merész ahhoz, hogy kövesse őt, és a kételyektől mentesen hagyja magát elragadtatni az álmok szárnyán, melyek a mesékkel teli világba repítenek. Bárhova is visz a kaland, a fénylő, örömökkel teli arcával és szeretetteli szemével Manny minden alkalommal mosolyt csal a gyerekek arcára.

Bárhol is találkoztok vele, a szívében hordozza az igaz mesék varázslatát, melyek örömmel töltik el a szíveket és szeretettel megtöltenek minden pillanatot. Az ő jelenléte nemcsak boldogságot hoz, hanem megerősíti az álmok erejét is, hogy minden gyermek higgyen abban, hogy minden lehetséges, és minden kaland csak egy szárny-csapásnyira van.

 

A tündérke 22 cm magas.

Adatok
Méret (cm; Magasság)
22
Cikkszám
47837
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!