Baba - 47838

VAN
Raktárkészlet:
Baba - 47838
Baba - 47838
Baba - 47838
Baba - 47838
1 795 Ft

Tündér baba

 

Manny, a bájos kis virág tündér, nap mint nap ébreszti a reggelt a legédesebb módján. Rózsaszín kis ruhácskájába öltözve, olyan, mint egy élő, ragyogó pillanat a hajnali napfényben, mintha egy gyönyörű virág szirmainak lenne az inkarnációja. Körbe-körbe repkedve a kertben, halk, vidám szárnycsapásokkal ébreszti a hétalvókat, ez az édes dallam hirdeti, hogy itt van egy újabb csodálatos nap.

Amikor üdvözöl, Manny szemei ragyognak az örömtől, mert tudja, hogy minden új nap hozhat egy újabb kalandot. Együtt repülve vele az álmok szárnyán, hagyjátok, hogy elvezessen benneteket meseországba, ahol a valóság és a képzelet határa elmosódik, ahol a történetek életre kelnek, ahol a csodák otthona van. Bámulatos utazásra hív benneteket, ahol számtalan kalandban lehet részetek, minden nap új és izgalmas fordulatokkal teli.

Manny bájos arcocskáján mindig ott ül a mosoly, mintha csak ott lenne otthon. És ez a mosoly, ahogyan az a kis arcán csillan, biztosan mosolyt csal minden gyerek arcára. Mert ha valami biztos, az az, hogy Manny nem csak egy tündér, hanem a boldogság, a vidámság és a kedvesség megtestesítője is.

 

 

Adatok
Méret (cm; Magasság)
22
Cikkszám
47838
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!