Baba dobozban, elemes, 48056

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Baba dobozban, elemes, 48056
Baba dobozban, elemes, 48056
Baba dobozban, elemes, 48056
Baba dobozban, elemes, 48056
5 820 Ft

Baba dobozban, elemes

Fedezd fel a szeretet és a gondoskodás varázslatos világát ezzel az elemes játékbabával, amely minden kis gyermek számára ideális társ a játékidőben! Amikor megnyomod a baba hasát, különféle kedves hangok szólnak fel, mint a "mama", "papa" és más szeretetteljes kifejezések, amelyek segítik a gyerekeket a nyelvi készségek fejlesztésében és a kommunikáció gyakorlásában. Ezen kívül a baba képes sírni és nevetni is, így a gyerekek valósághűen élhetik át a gondoskodás és szeretet érzését.

Ez a játékbaba nemcsak szórakoztatja a gyerekeket, hanem elősegíti az empátia és a felelősségteljes gondolkodás kialakulását is. A puha, biztonságos anyagokból készült baba tökéletes ölelésekhez és játékhoz, biztosítva, hogy a kisgyermekek biztonságosan és kényelmesen élvezhessék a játékot. A különböző hangok és érzelmek révén a gyerekek könnyedén tanulhatnak a különböző érzelmekről és a kapcsolatok fontosságáról.

Legyen szó családi játékidőről, baráti összejövetelekről vagy egyedül játszásról, ez a játékbaba minden helyzetben ideális társ lesz. Tökéletes ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, amely örömöt és boldogságot hoz a gyermekek életébe.

A játékbaba működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges, melyek a csomagolás tartozékai, így a baba könnyedén aktiválható és azonnal használatra kész.

A baba mérete: 20 x 30 cm.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
20
Méret (cm; Magasság)
30
Cikkszám
48056
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!