Baba lapon - 47345

VAN
Raktárkészlet:
Baba lapon - 47345
Baba lapon - 47345
Baba lapon - 47345
Baba lapon - 47345
450 Ft

Baba lapon

 

Eszedbe jutott már, hogy milyen lenne, ha lenne egy új barátod, akivel együtt játszhatsz, mesélhetsz, és még ölelgetni is tudod? Most itt a lehetőség, hogy megismerd a világ legcukibb 26 cm-es babáját!

Ez a baba nem csak egy átlagos játék, hanem egy igazi kis társ a nappalidban, az ágyadban vagy akár az utazásokon is. Képzeld el, hogy együtt fedeztek fel új világokat, meséltek egymásnak, és még a titkaidat is megoszthatod vele! Tökéletesen alkalmas az ölelgetésre és az esti mesékhez.

Nagyon élethűek a részletei is: csillogó szemekkel, bársonyos hajjal és olyan ruhával, amiket akár te is viselnél. Sőt, könnyen tisztítható, így anya és apa sem fog panaszkodni.

Szóval, ha egy olyan barátra vágysz, aki mindig veled van, és akihez bármikor odabújhatsz, akkor ne keress tovább! Ez a 26 cm-es baba minden gyerek álma, és most az is lehet, hogy a tied lesz. Gyere, fedezd fel az izgalmas új világot együtt az új barátoddal!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
47345
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!