Baba lapon - 47356

VAN
Raktárkészlet:
Baba lapon - 47356
Baba lapon - 47356
Baba lapon - 47356
Baba lapon - 47356
450 Ft

Baba lapon

 

Sziasztok, kicsik és nagyok! Találkozzatok a világ legcukibb babájával, ami nem csak szép, de okos is! Ez a baba nem egy átlagos játék, hanem a te új legjobb barátod, akivel sosem leszel egyedül. A babának csodaszép szőke haja van, amit igazán könnyű fésülni és fonni. Ó, és a mérete? Pont tökéletes! Csak 26 cm, ami azt jelenti, hogy simán elfér az iskolatáskádban vagy az ágyad mellett.

De nem csak a kinézete miatt fogod imádni! Ez a baba igazi kis személyiség. Hozzád hasonlóan imád játszani, nevetni és új dolgokat tanulni. Azt is elárulom, hogy imád piknikezni és kalandozni, szóval a parkban és az udvaron is a te oldaladon lesz!

Szóval ha te is úgy érzed, hogy készen állsz egy új barátot fogadni az életedbe, ez a baba tökéletes választás! Ha vele vagy, minden nap egy kis kaland. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, és találkozz a te új legjobb bababarátoddal!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
47356
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!