Babaruha szett bliszterben - 82748

VAN
Raktárkészlet:
Babaruha szett bliszterben - 82748
Babaruha szett bliszterben - 82748
Babaruha szett bliszterben - 82748
Babaruha szett bliszterben - 82748
1 315 Ft

Babaruha szett bliszterben

 

Helló, kis divatdoktorok és stílusguruk! Ismerjétek meg a legújabb, legcsodásabb babaruha szettünket, ami mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet a babád számára, hogy igazi sztárnak érezze magát!

Kezdjük az estélyi ruhával, ami egyszerűen csodálatos: a tüll díszítés garantáltan azonnal a reflektorfénybe helyezi a babádat. Tökéletes bálokhoz, esküvőkhöz vagy bármilyen csillogó eseményre.

És még nincs vége! A szettben egy menő fülhallgató is található, hogy a babád mindig a legújabb slágereket hallgathassa, no meg egy napszemüveg, hogy készen álljon a napfényre és a paparazzókra. A kézitáska és a piperetáska elengedhetetlen kellékek bármilyen divatos kiruccanáshoz.

És mindehhez jön még egy pár csodás magassarkú cipő – mert ugye tudjuk, hogy a cipő teszi az embert (és a babát is)!

Ja, és ne felejtsük el a legcukibb kiegészítőt: egy kis maci figurát, aki mindig ott lesz, hogy társaságot adjon a babádnak!

Ez a szett a divatot és a játékot tökéletesen ötvözi, hogy a babád és te is órákig élvezhessétek a stílusos kreativitást!

 

A játék több összetételben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor, konkrék termékmegjelölés híján a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
82748
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!