Elemes rendőrautó dobozban - 46086

VAN
Raktárkészlet:
Elemes rendőrautó dobozban - 46086
2 515 Ft

Elemes rendőrautó dobozban

 

Gyermekeid imádni fogják ezt az elemes rendőrautót, amely az igazi hősök munkáját hozza el a nappaliba! Az autó nem csak egy szokványos játékautó, hanem egy lenyűgöző technológiai csoda, amely igazán élénké teszi a játékélményt. Az intelligens "bump & go" mechanika segítségével az autó magától mozog, és amikor valaminek nekimegy, arra reagálva megfordul és elkerüli az akadályt. Így a gyerekek nemcsak játszhatnak vele, hanem figyelhetik is, ahogy az autó önállóan manőverezik.

 

A játék élményét tovább fokozzák a rendőrautóhoz tartozó autentikus hangok és színes belső világítás. Mozgás közben a rendőrautó sűrűn ad ki hozzá illő hangokat, amelyek fokozzák a realisztikus játékélményt. A színes belső világítás pedig igazán figyelemfelkeltő és lenyűgöző, így garantáltan magához vonzza a gyerekek érdeklődését.

 

A termék nem csak szórakoztató, de pedagógiai értékkel is bír. A "bump & go" mechanika lehetőséget ad a gyermekeknek arra, hogy megfigyeljék és megértsék az ok-okozati összefüggéseket, miközben a rendőrautós hangok és a világítás fejleszti a vizuális és auditív érzékelésüket.

 

A rendőrautó minőségi anyagokból készült, és megfelel az összes biztonsági előírásnak, így a szülők is megnyugodhatnak, tudván, hogy gyermekük egy biztonságos és tartós játékkal szórakozik. Ez az elemes rendőrautó nem csak egy egyszerű játék, hanem egy izgalmas élmény, amely segíti a gyermekeket abban, hogy felfedezzék a világot és önmagukat.

 

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy valóban interaktív és tanulságos játékot adjon gyermekének!

 

Méret: 20 x 10 x 9 cm.

 

A játék működtetéséhez 3 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
20
Méret (cm; Magasság)
10
Méret (cm, Átmérő)
9
Cikkszám
46086
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!