Elemes telefon dobozban - 90655

VAN
Raktárkészlet:
Elemes telefon dobozban - 90655
Elemes telefon dobozban - 90655
Elemes telefon dobozban - 90655
Elemes telefon dobozban - 90655
2 995 Ft

Elemes telefon dobozban

Soha nem volt még ilyen izgalmas és tanulságos a játék! Az elemes telefon játékunk a tökéletes kombinációja a szórakozásnak és az oktatásnak, amely minden gyermek számára egyaránt megfelelő.

 

Az interaktív billentyűzet tetszetős hangokat bocsát ki, így a gyerekek nem csak megnyomkodják a gombokat, hanem valódi élményben is részesülnek! Tanítsd meg gyermekednek az angol alapokat! A telefon járműneveket, számokat és mindennapi kifejezéseket is ismertet, minden információ angolul, így a kicsik egyszerűen és játékosan sajátíthatják el az angol nyelvet.

 

Viszont a telefon nem csak beszél, zenél is! A ritmusos dallamok gombjára kattintva azonnal játszódik le egy-egy közismert melódia, amely garantáltan feldobja a gyerekek napját! Továbbá a hangerő szabályozóval egyszerűen válthatsz a hangos móka és a visszafogottabb, csendes játék között, így a telefon játék minden helyzethez ideálisan alkalmazkodik.

 

Az elemes telefon játék nem csupán szórakoztat, hanem számos készséget is fejleszt a gyermekben, köztük a szám- és nyelvismeretet, a memóriát és a finommotoros készségeket.

 

A játékot 18 hónapos kortól ajánljuk. 

 

A játék működtetéséhez 3 db AA-s ceruzaelem szükséges amit a csomagolás nem tartalmaz.

 

Méret: 15 x 12 x 14 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
15
Méret (cm; Magasság)
12
Mélység (cm)
14
Cikkszám
90655
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!