Étel készlet lapon, 48434

VAN
Raktárkészlet:
Étel készlet lapon, 48434
595 Ft

Étel készlet lapon

Az igazi kis séfeknek minden eszközük megvan a konyhában, hogy elkészítsék és felszolgálják álmaik ételeit! Ezt a különleges játék étel készletet pont az ilyen apró gasztronómiai művészeknek terveztük. Ebben a szettben minden megtalálható, ami egy igazi étteremben is helyet kaphat, csak éppen gyermekméretben és teljes biztonságban.

Az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a játék pizza lesz, amelynek szeleteit a gyerekek saját ízlésüknek megfelelően variálhatják, így minden alkalommal más és más finomságot készíthetnek. Ugyanezen a vonalon, az összerakható hamburger is garantáltan hatalmas sikert fog aratni! A gyerekek maguk dönthetnek arról, milyen sorrendben helyezik el a húst és a zöldségeket.

Természetesen egy igazi kis séf nem tudja elképzelni a munkáját az alapvető eszközök nélkül, ezért a szett tartalmaz egy kanalat, egy villát és egy kést is. Ezek az eszközök tökéletesen illeszkednek a gyermek kezébe, és biztonságosak is, így a kicsik nyugodtan gyakorolhatják vele a felszolgálást és az étkezést.

Vegye meg ezt a játék étel készletet, és hagyja, hogy gyermeke átélje a konyhaművészet örömeit. A kreativitás és a kézügyesség fejlődése mellett garantáltan órákon át tartó szórakozást és örömöt biztosít a család minden tagja számára! Engedje szabadon gyermekének gasztronómiai fantáziáját ezzel az izgalmas és változatos játék étel készlettel!

A csomagolás mérete: 21 x 31 cm.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
21
Méret (cm; Magasság)
31
Cikkszám
48434
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!