Étel készlet lapon, 82778

VAN
Raktárkészlet:
Étel készlet lapon, 82778
510 Ft

Étel készlet lapon

Lépjen be egy kulináris kaland világába ezzel a lenyűgöző játék étel készlettel, amely minden kis séf álmát valóra váltja! A készlet különböző, gondosan kiválasztott, realisztikus kiegészítőket tartalmaz, melyekkel a gyerekek megalkothatják és felszolgálhatják saját fantáziájuk szerinti finomságokat.

Egyik legkiemelkedőbb darabja a készletnek az ízletesen megformált tortaszeletek sora, melyek között a gyerekek válogathatnak, és tálalhatnak szülinapi vagy teázós partijukon. Természetesen egy ételkészlet nem lenne teljes a megfelelő eszközök nélkül! Ezért a szettben megtalálható a kanál, villa és kés is, melyekkel a gyerekek az étkezés művészetét gyakorolhatják. Ezek az eszközök nem csak a realitást hozzák el a játékba, de a gyerekek finommotorikus képességeit is fejlesztik.

Összességében, ez a játék étel készlet nem csak órákig tartó szórakozást kínál, hanem a kreativitást és az önállóságot is ösztönzi a gyerekekben. Tökéletes ajándék minden alkalomra, legyen az születésnap, névnap vagy csak egy meglepetés a mindennapokban. Engedje szabadon gyermekének kulináris fantáziáját!

A csomagolás mérete: 21 x 31 cm.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
21
Méret (cm; Magasság)
31
Cikkszám
82778
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!