Étel készlet lapon, 82779

VAN
Raktárkészlet:
Étel készlet lapon, 82779
550 Ft

Étel készlet lapon

Bemutatjuk Önnek ezt a varázslatos játék étel készletet, amely minden kis séf álmát valóra váltja! Ez a készlet nem csak a játékot teszi szórakoztatóvá, hanem a kreativitást és a kézügyességet is fejleszti, miközben a gyerekek felfedezik az ételkészítés örömét.

A szettben megtalálhatóak a mindennapi ételekkel kapcsolatos játékelemek, így a gyermek számára könnyedén felismerhetők és összeköthetők a valósággal. A finom tortaszeletek, amelyek tökéletesek egy kis játék születésnapi bulihoz vagy egy délutáni teázáshoz. A szett része az összerakható hamburger is, ami lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy saját ízlésük szerint alkossák meg a tökéletes hamburgert – kiválaszthatják, milyen feltéteket és összetevőket szeretnének a hamburgerbe tenni.

Ezenkívül a készlet tartalmazza a szükséges evőeszközöket is: egy kanalat, villát és kést, amelyekkel a gyerekek képesek megetetni babáikkal a játék ételeiket. A kés, villa és kanál designja is gondosan kialakított, hogy biztonságos és használható legyen a gyerekek számára.

Tehát, ha egy különleges ajándékot keres a kis séf számára, aki szereti a főzést és az ételkészítést, ez a játék étel készlet tökéletes választás! A gyerekek órákon át élvezhetik az ételkészítés játékos oldalát, miközben megismerkednek az alapvető konyhai eszközökkel és technikákkal. Engedje szabadon gyermekének kreativitását ezzel a lenyűgöző játék étel készlettel!

A csomagolás mérete: 21 x 31 cm.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
21
Méret (cm; Magasság)
31
Cikkszám
82779
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!