Fém autó Lamborghini Huracan - 17120

VAN
Raktárkészlet:
Fém autó Lamborghini Huracan - 17120
Fém autó Lamborghini Huracan - 17120
Fém autó Lamborghini Huracan - 17120
Fém autó Lamborghini Huracan - 17120
2 470 Ft

Kinsmart Lamborghini Huracan Fém Autó

Szia, kis autórajongó! Kész vagy a következő kalandra? Mutatunk valamit, amiért odaleszel! Fedezd fel a Kinsmart Lamborghini Huracan fém autóját. Ez az autó a híres Huracan sportautó miniatűr változata, így a kezedben érezheted az igazi sebességet.

  • Méret: 1:38-as méretarányban készült, ami tökéletes ahhoz, hogy az asztalodon vagy a polcodon is megállja a helyét, de a zsebedben is elfér. Így bárhol magaddal viheted.

  • Színek: Három gyönyörű szín közül választhatsz! Ragyogó sárga, elegáns fehér vagy vadító narancs. Neked melyik a kedvenced?

  • Minőség: A Kinsmart gondosan kidolgozott és minőségi anyagból készült autója hűen adja vissza a Lamborghini Huracan minden részletét.

Képzeld csak el, ahogy ezzel a kis sportautóval száguldasz! A Kinsmart Lamborghini Huracan-nal biztosan te leszel a legmenőbb a játszótéren.

Mielőtt megveszed, beszélj a szüleiddel, és ne felejtsd el: az igazi sebesség a képzeletben lakozik, de ezzel az autóval egészen közel kerülhetsz hozzá!

Figyelem: A termék kizárólag gyerekeknek készült, de az apró alkatrészek miatt 3 év alattiaknak nem ajánlott.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
17120
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!