Fém kamion dobozban - 90491

VAN
Raktárkészlet:
Fém kamion dobozban - 90491
1 590 Ft

Fém kamion dobozban

 

Útra fel! Ez az autószállító fém kamion játékszettünk nem csupán a szórakozást garantálja, de a valósághűséget is, amit minden kis autórajongó értékelni fog. Ez a masszív, kiváló minőségű fém kamion a tökéletes játék minden olyan gyermek számára, aki szereti az izgalmas szállítási feladatokat és az autókat. Az autószállító kamion jellegzetessége a hatalmas, tágas plató, ami tökéletes helyszín lehet különféle autók szállítására.

 

Legyen szó akár a szettben található elegáns fém kisautóról, vagy a gyermeked saját gyűjteményéből válogatott kedvencekről, ezen a kamionon bőven akad hely mindenkinek. A szettben található elegáns fém kisautó pedig a tökéletes kiegészítője a kamionnak. Egy kiváló minőségű fém autó, mely a legkisebb részletekig kidolgozott, hogy a gyermeked a lehető legélethűbb játékélményben részesüljön.


A játékszett nem csak szórakoztató, hanem izgalmas és oktató is.
Fejleszti a gyermek koordinációs képességét, finommotorikus készségeit, és a problémamegoldó képességét is, hiszen meg kell találnia a legjobb módot a különböző méretű és formájú autók szállítására.


Ezzel a játékszettel minden út egy új kaland!

 

A csomagolás mérete: 30 x 10 x 5 cm.

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
30
Méret (cm; Magasság)
10
Mélység (cm)
5
Cikkszám
90491
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!