Golyóstoll lapon, 8 darabos szett, 19145

VAN
Raktárkészlet:
Golyóstoll lapon, 8 darabos szett, 19145
525 Ft

Golyóstoll lapon, 8 darabos szett

Merüljön el a precíz írás világában ezzel a 8 darabos golyóstoll szettel, mely minden írási igényt kielégítő színvariációval érkezik, hogy minden feljegyzés, vázlat vagy aláírás kristálytiszta legyen. A szett kifinomult egyensúlyt kínál: 4 db kék tollal az általános és hivatalos dokumentumokhoz, 3 fekete tollal, melyek tökéletesek a professzionális és személyes kommunikációhoz, valamint 1 piros tollal, amely kiemeli a fontos megjegyzéseket és segít a szöveg szerkesztésében.

Minden egyes toll az írás élményét szolgálja, ergonomikus kialakításával, ami biztosítja a kényelmes fogást és az állandó írásminőséget. A golyóstollak tökéletes társai lehetnek mindennapjainak, legyen szó irodai munkáról, iskolai feladatokról vagy csak a hétköznapi teendők jegyzeteléséről. Az átgondolt színkombináció lehetővé teszi, hogy minden szituációban kéznél legyen az ideális toll, amely segíti Önt az információk rendezésében és a gondolatok vizuális elkülönítésében.

A golyóstollak sima, megszakítás nélküli tintafolyást biztosítanak, amelyek garantálják a foltmentes és tiszta írásképet. A csomag tollai kiváló minőségű tintát használnak, amely gyorsan szárad, megelőzve ezzel a kenődést és a dokumentumok elmaszatolódását. Legyen szó jegyzetelésről, skiccelésről vagy akár művészi alkotásról, ezek a tollak rendkívüli pontosságot és konzisztens írásképet biztosítanak.

Az 8 darabos golyóstoll szett praktikus választás mindazok számára, akik értékelik az írás fontosságát és a különböző színkódok használatát a hatékony kommunikáció és szervezés érdekében. Minőség és sokoldalúság egyetlen csomagban, hogy minden írásbeli feladatot stílusosan és hatékonyan végezhessen el. Emelje színvonalát ezzel a gondosan összeállított golyóstoll szettel, és tegyen színt a papírjaira – mindezt egyetlen elegáns csomagban.

A szett tartalma: 8 db golyóstoll. 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

Adatok
Cikkszám
19145
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!